blogname

112
Drachtennieuws

De nieuwsgroep
voor Nederland!
Mislukte overval op man


Drachten - Zaterdagavond heeft er rond 21:15 een poging overval plaatsgevonden door twee personen op een man die rond 21:15 op de Oude Slingeweg liep. Het slachtoffer had pas gepind in de Drait, waarna hij mogelijk door de daders gevolgd is.

De twee overvallers reden op een donkere scooter met opvallende oranje accenten. De overvallers bedreigde de man met een groot mes en probeerde hem te steken. Het slachtoffer verweerde zichzelf en sloeg één dader hard op zijn neus. Hierna kozen de twee ervoor om te vluchten de wijk de Drait in. De daders hebben niets buitgemaakt, het slachtoffer raakte licht gewond aan zijn hand.

De politie heeft nog gezocht in de omgeving, maar troffen de twee niet meer aan. De mannen spreken accentloos Nederlands, zijn beide tussen de 1.85m en 1,90m lang. De ene droeg een helm, de andere droeg een bivakmuts. Één van hen heeft vermoedelijk verwondingen aan zijn gezicht. Ze zijn vertrokken op de scooter.

Heeft u iets gezien of gehoord neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of via Misdaad Anoniem 0800-7000.

Lokaal nieuws


Landelijk Nieuws