update Bestuurder omgekomen bij ongeval in wijnjewoude

Donderdagmiddag 1 september om 14:15 heeft er op de Compagnonsfeart in Wijnjewoude een dodelijk ongeval plaats gevonden tussen een kraan en een busje. De hulpdiensten rukte massaal uit en tevens is het mobiele medische team uit Groningen opgeroepen. Bij aankomst van de hulpdiensten werd al vastgesteld dat het slachtoffer het ongeval niet had overleefd. De politie heeft beide kanten van de weg afgesloten voor onderzoek naar het ongeval.

Wijnjewoude – Bij een ernstig verkeersongeval in Wijnjewoude is donderdagmiddag een bestuurder van een bestelbus om het leven gekomen. Het 51-jarige slachtoffer uit Hoornsterzwaag reed over de Compagnonsfeart toen het busje waarin hij zat door nog onbekende oorzaak in botsing kwam met een kraan. De bestuurder van deze kraan was op het moment van het ongeval bezig met werkzaamheden langs de Compagnonsfeart

Het slachtoffer zat tijdens het ongeval alleen in zijn voertuig. Hoe het ongeval precies heeft kunnen gebeuren wordt door de politie onderzocht. Vanwege het politieonderzoek is de bestuurder van de kraan, een 74-jarige inwoner van Wijnjewoude, aangehouden.